Ingrediente Pentru plating Filet de merluciu Unt Ulei de măsline Sare/ piper Frunze de mangold Dovlecei tăiați noisette Gnocchi Gălbiori murați Midii marinate Pentru sos Champagne Beurre Blanc Oțet 50 ml Spumant 100 ml Smântână lichidă 100 ml Unt 200 g Mod de preparare Sos de spumant și unt - Champagne Beurre Blanc Punem spumantul
Read MoreCiteste mai mult
Ruladă de Pui cu Duxelles de Ciuperci
Ingrediente Rulada de pui O pulpă de pui Piept de pui 125 g Albuș de ou 60 g Smântână lichidă 100 ml Ulei de măsline o lingură Sare/ piper Duxelles de ciuperci Ciuperci 500 g Shallote 2 buc Usturoi 2 căței Cimbru Pătrunjel Vin alb 100 ml Smântână lichidă 150 ml Mod de preparare
Read MoreCiteste mai mult