TERMENI SI CONDITII GENERALE

 

PREVEDERI GENERALE

Termeni si conditii generale (denumite in continuare “TCG”) stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale cumparatorului (clientul), pentru comercializarea produselor prin intermediul magazinului on-line www.dordevin.ro

Vanzator si operator al operatiunilor online este TERROIR CONSULTING GROUP S.R.L., Capital Social Varsat 200 lei, cu sediul social in București, Str. Nicolae Tonitza Nr. 10, Sector 3, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/16816/2019, avand CUI RO41998987, avand cont curent IBAN: RO89BTRLRONCRT0530230901 deschis la Banca Transilvania. Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire a protectia consumatorului (Legea 363/2007), legea comertului electronic (Legea 365/2002) si Ordonanta de Urgenta privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative(OUG nr. 34/2014).

 PRODUSELE COMERCIALIZATE SI PROCESAREA COMENZILOR

Dordevin.ro comercializeaza produse alcoolice persoanelor fizice avand varsta peste 18 ani, la data emiterii comenzii, precum si persoanelor juridice, cu aplicarea corespunzatoare a prezentelor TCG.

Pentru achizitionarea abonamentului lunar, este necesara inscrierea pe site, pe pagina dordevin.ro, cu introducerea tuturor datelor solicitate si furnizarea unei adrese de e-mail valida pentru confirmarea inscrierii. Dupa completarea formularului de inscriere, clientul va primi un e-mail la adresa specificata in formularul de inscriere pentru a confirma inscrierea pe site.

Clientul are obligatia sa verifice cu atentie toate informatiile personale oferite si sa isi administreze atat contul creat pe dordevin.ro cat si abonamentul lunar achizitionat.

Abonamentul lunar poate fi achizitionat pana la data de 20 ale lunii pentru a putea beneficia de livrarea din luna curenta. Toate achizitiile realizate dupa data de 20 ale lunii, vor fi considerate ca abonament pentru luna urmatoare.

Livrarea se face in ultima saptamana ale lunii. Detaliile legate de livrare vor fi transmise cu o zi inaintea livrarii, electronic, la adresa de email cu care s-a creat contul.

Dupa finalizarea comenzii veti primi un email automat de confirmare ce va cuprinde toate detaliile abonamentului achiziționat.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Clientul poate pune pe pauza abonamentul pana pe data de 20 ale lunii, pentru a nu primi produsele incluse si a nu fi taxat pentru acestea. Odata pus pe pauza, abonamentul este considerat ABONAMENT INACTIV. Numarul maxim de luni in care un abonament poate fi tinut inactiv de catre Client este de 6 luni. In fiecare luna, detinatorul abonamentului inactiv va primi o comunicare electronica la adresa de email cu care si-a creat contul care va cere confirmarea prelungirii inactivitatii abonamentului sau activarea acestuia.

Daca Clientul depaseste perioada de 6 luni de abonament inactiv, dupa 3 comunicari de avertisment, abonamentul va fi anulat, iar contul Utilizatorului website-ului dordevin.ro va fi sters.

Clientul se poate DEZABONA de la pachetele lunare pana in data de 20 ale lunii, pentru a nu primi produsele incluse si a nu fi taxat pentru acestea in luna curenta.

Clientul poate schimba adresa de livrare a produselor aferente abonamentului lunar. Aceasta va trebui modificata din contul utilizatorului pana la data de 20 ale lunii curente abonamentului.

MODALITATI DE PLATA

Plata se face exclusiv online prin procesatorul de plati EuPlătesc.ro – www.euplatesc.ro

Factura fiscala va fi transmisa electronic la adresa de email furnizata de catre client, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Pe perioada activa a abonamentului, Clientul va fi facturat lunar, dupa retragerea automata a sumei aferente abonamentului lunar de catre procesatorul de plati.

PRETURILE, PRODUSELE SI VALIDITATEA OFERTELOR

Toate preturile sunt finale, includ TVA 19% si includ taxele de transport. Preturile sunt cele de la data achizitionarii abonamentului.

Daca pretul sufera eventuale modificari ulterioare, clientul va fi informat in cel mai scurt timp prin email pentru reconfirmarea abonamentului lunar.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a ANULA comenzile ce contin aceste produse/ servicii si de a anunta clientii in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Conform Cod Civil  Legea 287/2009 CAPITOLUL I Contractul de Vanzare, SECTIUNEA 1, Dispozitii Generale Art. 1665 Pretul Fictiv si Pretul Derizoriu –

(1) Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.

(2) De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

PRETUL TRANSPORTULUI

Produsele comandate se livreaza oriunde in Romania. Transportul este asigurat prin intermediul unei firme de curierat rapid.

Livrarea produselor din pachetul inclus in abonamentul lunar este gratuita.

Societatea noastra nu isi asuma nici o obligatie daca livrarea nu poate fi efectuata datorita informatiilor de livrare eronate, refuzului de primire din partea destinatarului sau daca destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de catre client.

IMPORTANT:  Daca observati deprecierea coletelor, curierul va intocmi un proces-verbal de constatare a pagubelor si vom putea lua masurile care se impun.

Sesizarile privind un coletul deteriorat, vor fi insotite de poza facuta de Client si procesul verbal intocmit.

GARANTII – Dor De Vin politica de retur

Dordevin.ro comercializeaza prin magazinul sau on-line numai produse alcoolice, in perfecta stare si in termenul de garantie oferit de producatori si furnizori.

Calitatea produselor este garantata de catre producatorii si/sau furnizorii acestora. Termenele de garantie ale produselor vor fi specificate in scris utilizatorului, prin email, in cazul solicitarii acestora.

TERROIR CONSULTING GROUP SRL este raspunzatoare pentru calitatea produselor alimentare produse in regim propriu, aflate in termen de garantie, care ar putea sa fie incluse in pachetul abonamentului lunar, in scopuri promotionale.

Vanzatorul nu este raspunzatoar de eventualele nemultumiri legate de calitatile organoleptice specifice ale unui produs alimentar sau alcoolic, aflat in termen de garantie, responsabilitatea retetei folosite revenind producatorului.

Neconformitatile rezultate din transportul sau utilizarea/instalarea in conditii necorespunzatoare, naturii perisabile a produsului nu pot fi reclamate si imputate vanzatorului.

Dordevin.ro se obliga sa expedieze numai produse alimentare in perfecta stare de ambalare si pastrare si nu-si asuma responsabilitatea pentru daunele aparute in urma transportului.

DREPTUL DE RETURNARE

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor. Notificarea se face in scris, la adresa salut@dordevin.ro.

Pentru a fi acceptata returnarea produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa aiba etichetele si ambalajul original, sa nu fie folosite sau deteriorate; integritatea documentelor insotitoare, impreuna cu care vanzatorul a livrat produsul). Coletul trebuie sa contina si Formularul de Retur completat cu toate informatiile necesare. Formularul de Retur il puteti solicita la adresa salut@dordevin.ro.

Costul de transport rezultat in cazul returnarii produselor va fi achitat de catre client. Transportul produselor pentru retur se realizeaza pe riscul cumparatorului, pana la momentul semnarii recipisei de primire de catre reprezentantul legal al vanzatorului pentru primirea produselor returnate.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitate de catre client, nu se ramburseaza.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data primirii produselor de catre vanzator, cu respectarea cumulativa a conditiilor stabilite pentru retur.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Terroir Consulting Group S.R.L. proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze la orice moment conformitatea. Aceasta Politica de confidențialitate respecta dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare „GDPR”).

Pentru mai multe detalii sau informatii despre Politica de Confidentialitate a websiteului dordevin.ro, va rugam sa accesati urmatorul link.

COPYRIGHT

Continutul acestui site, www.dordevin.ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date inclusiv alte tipuri de continut, precum si modelele care poarta simbolul „©”, sunt protejate de legile si tratatele internationale privind protectia dreptului de autor, precum si de alte legi si tratate privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul companiei TERROIR CONSULTING GROUP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul paginilor acestui website nu va fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, fara acordul prealabil scris al proprietarului, cu exceptia stocarii pe computerul personal al utilizatorului si a tiparirii de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal.

Logo-urile care apar pe acest website sunt proprietatea TERROIR CONSULTING GROUP SRL. Logo-urile si informatiile nu pot fi utilizate pe orice alt site, diferit de acest website, fara acordul prealabil al proprietarului, acordat in scris.

Sesizarile cu privire la incalcarea drepturilor de autor pot fi trimise la adresa de e-mail: salut@dordevin.ro

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Website-ul dordevin.ro utilizeaza cookie-uri sau tehnologii similare pentru a asigura cea mai buna experienta utilizatorilor si pentru a analiza trenduri, administra website-ul, urmari utilizarea de catre client in cadrul website-ului si pentru a colecta informatii demografice despre baza de utilizatori ca si intreg.

Cookie-urile sunt mici fisiere text care sunt plasate pe dispozitivul clientului pentru a urmari modul de utilizare si a inregistra preferintele. Cookie-urile noastre nu contin informatii care pot indentifica persoane. Colectam anumite informatii automatizat prin utilizarea cookie-urilor si tehnologiilor de urmarire cum ar fi adrese Internet Protocol (IP), tip de browser, Furnizor Internet (Internet Service Provider – ISP), referinte/iesiri pagini, paginile vizualizate pe site-ul nostru (ex. pagini HTML, grafice), sistem de operare, data/ora si/sau seria de click-uri pentru a analiza trendul ca ansamblu si a administra site-ul.

Utilizatorii site-ului pot controla folosirea cookie-urilor la nivelul browser-ului, dar daca utilizatorul decide sa dezactiveze cookie-urile, aceasta actiune va determina o limitare a anumitor caracteristici si functii in website-ul si serviciile noastre.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instanțelor de judecata competente din Romania.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe dordevin.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemei, de catre utilizator. Sesizarea va fi trimisa prin e-mail la adresa salut@dordevin.ro.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor, alternativ, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului dordevin.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.dordevin.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata o tentativa de fraudare si va conduce la cercetare penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

DISPOZITII FINALE

Prezentul document stabileste conditiile de vanzare-cumparare de produse, prin intermediul site-ului dordevin.ro, inclusiv termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site, presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate este interzisa.

TERROIR CONSULTING GROUP S.R.L. poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului dordevin.ro, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

Ultima actualizare 24.08.2021