fbpx

DESPRE

COMANDĂ

Cum comand?

Comanda se plasează online. După autentificare, adăugați în coș produsele alese, revizuiți produsele din pagina „COȘUL MEU” și urmați pașii.

De ce cerem clienților noștri să creeze cont?

Pentru a accesa siteul dordevin.ro și/sau plasa comenzi, trebuie să fii major, conform legii. Astfel, ne asigurăm că nu vindem băuturi amețitoare persoanelor sub 18 ani.

Mi-a placut mult vinul săptămânii. Cum îl mai pot comanda?

Toate vinurile săptămânii, le vei regăsi în colecția noastră de vinuri, la sectiunea VINURI. Desigur, prețul va fi mai mare ca în săptămâna cu oferta. Dacă vinul tău prefarat pe care l-ai comandat pe DorDeVin, din vre-un anumit motiv, nu mai este listat, te rugăm să ne contactezi la ….@dordevin.ro și vom face tot posibilul să ți-l livrăm.

Ce cantitate de vinuri pot comanda?

Noi oferim opțiunea de împachetare a comenzilor în cutii de 1, 4 și 6 sticle. Comanda poate fi un multiplu și/sau combinație al acestor tipuri de cutii, dar nu mai mult de 12 sticle. Dacă dorești să plasezi o comandă mai mare, te rugăm să ne contactezi la….@dordevin.ro.

Pot să comand vinul și să-l trimit cadou cuiva?

Sigur că da! O sticlă de vin românesc cadou, este cadoul nostru preferat. 😊 Putem adăuga și un mesaj personalizat, pentru a anunta destinatarul că un prieten adevărat i-a făcut aceasta surpriză.

Notă: La plasarea comenzii, te rugăm să ne lași adresa unde trebuie să livrăm, dar asigură-te că la adresa mentionată va fi o persoană majoră (18+ ani) să primească comanda.

DESPRE

PLATĂ ȘI LIVRARE

Cum plătesc?

Plata comenzilor se poate face ramburs, la primirea comenzii de la curier, sau online.

Cum primesc comanda?

Comanda este livrată prin compania de curierat parteneră, în termen de 2-3 zile lucratoare. Te rugăm să indici adresa la care te afli, de obicei, de luni până vineri, în intervalul 9:00 – 17:00 și sâmbăta, în intervalul 9:00 – 12:00. Duminica nu se fac livrări.

Dacă nu sunt acasă când ajunge comanda?

O persoană majoră (18+ ani) trebuie să fie prezentă pentru a primi comanda.

Puteți livra la o adresă business?

Sigur că da! Având în vedere că la adrese de business, de obicei, majoritatea sunt majori, locul de muncă este perfect pentru livrarile noastre.

Livrați și în străinătate?

Ne dorim mult să putem duce vinurile românești în toată lumea, însă, momentan, putem face acest lucru doar pe teritoriul României.

Cât costă livrarea?

Taxa de transport este calculată în funcție de cantitatea și valoarea comenzii tale. Pentru comenzile de peste 300 lei, transportul este gratuit.

DESPRE

RETUR PRODUSE

Pot anula comanda?

Dacă te-ai răzgândit, poți modifica sau anula comanda până la livrarea acesteia contactându-ne cât mai curând la 0756….

Dacă ai efectuat plata online, suma va fi modificată / rambursată în … x zile lucrătoare de la anularea/ modificarea comenzii.

Pot returna produsul?

Dacă te-ai răzgândit și comanda a fost deja livrată, poți returna produsele în termen de 30 zile. Vei suporta doar costul livrării, iar produsele trebuie să fie returnate în ambalajul în care au fost livrate.

Dacă ai făcut plata cu cardul, suma (total de plată – costul transportului) va fi returnată în același cont utilizat la tranzacție, în decurs de 14 zile lucrătoare.