Ingrediente Antricot de vită 600-700 g Frunze Kale 100 g Unt 50 g Ulei măsline 10 ml Arpagic 200 g Ceapă roșie 1 buc mare Pătrunjel / pătrunjel creț 1 leg Ridichi asortate 1 leg Usturoi verde 1 căpățână Leuștean 100 g Ulei neutru (de rapiță, struguri) 100 ml Mod de preparare Uleiul de leuștean
Read MoreCiteste mai mult
Salată cu brânză de capră crocantă, frunze de sezon și căpșuni gătite în Crâmpoșie
Ingrediente Căpșuni 250 g Zahăr brun 50 g Crâmpoșie Aromată de la Bauer 150 ml Anason 1 steluță Brânză de capră 1 buc Ulei de măsline 50 ml Ulei de floarea soarelui Oțet de mere 20 ml Pesmet panko 100 g Ouă 2 buc Făină albă 100 g Mix de frunze de sezon 200 g
Read MoreCiteste mai mult