Ingrediente Piure de țelină Sare 1kg Țelină 1 kg Smântână lichidă 150 ml Unt 150 g Reducție de vin Ceapă 1 buc Usturoi 2 căței Ulei 10 ml Unt 30 g Vin roșu sec 150 ml Sare, piper, rozmarin Ulei 10 ml Antricot de vită 250 - 300 gr Antricot de vită Usturoi
Read MoreCiteste mai mult
Vrăbioară de vită cu demi-glace de legume și sfeclă coaptă
Ingrediente Vrăbioară de vită 300 g Ceapă albă 3 buc mici Morcovi 100 g Țelină 1 buc mică Sfeclă roșie 300 g Sare de mare Unt 82% 200 g Ulei de măsline 50 ml Rozmarin proaspăt Muștar Dijon cu boabe întregi 200 g Pastă de roșii 200 g Piper negru boabe Untișor 1 leg Mod
Read MoreCiteste mai mult