• RISOTTO CU CIUPERCI


    Ingrediente 30 g unt 150 g ciuperci (gălbiori, champinion etc) 150 ml vin alb sec 1,5 l supă (stock) de pui sau de legume 50 g ceapă albă 250 g orez pentru risotto (de ex. arborio) 50 g parmezan Sare și piper Rucola / Pătrunjel / Ceapă verde Mod de preparare Încălziți stock-ul până în
    Read MoreCiteste mai mult
  • Turtă cu zacuscă


    Ingrediente Făină 300 g Apă caldă 150 ml Praf de copt 1 linguriță Sare 1 linguriță Untură de porc 20 g O vânătă medie Usturoi 2 căței Ulei de măsline O roșie coaptă Două roșii Boia afumată Vin roșu Sare/ Piper Oțet Mod de preparare Pentru aluat Într-un bol se amestecă făină cu praful de
    Read MoreCiteste mai mult