• Prăjitură cu fructe uscate


    Ingrediente Vin roșu 500 ml Mix de curmale, smochine și prune uscate 230 g în cantități egale Praf de copt 14 g Unt 100 g Zahăr brun 200 g Făină 200 g Smântână dulce 250 g Cremă de mascarpone, smântână bătută cu vanilie sau înghețată Mod de preparare Pentru început, punem la redus vinul într-o
    Read MoreCiteste mai mult
  • Antricot de vită cu piure de țelină


    Ingrediente Piure de țelină Sare 1kg Țelină 1 kg Smântână lichidă 150 ml Unt 150 g   Reducție de vin Ceapă 1 buc Usturoi 2 căței Ulei 10 ml Unt 30 g Vin roșu sec 150 ml Sare, piper, rozmarin Ulei 10 ml Antricot de vită 250 - 300 gr   Antricot de vită Usturoi
    Read MoreCiteste mai mult