Ingrediente Vrăbioară de vită 300 g Ceapă albă 3 buc mici Morcovi 100 g Țelină 1 buc mică Sfeclă roșie 300 g Sare de mare Unt 82% 200 g Ulei de măsline 50 ml Rozmarin proaspăt Muștar Dijon cu boabe întregi 200 g Pastă de roșii 200 g Piper negru boabe Untișor 1 leg Mod
Read MoreCiteste mai mult
Chiftele de păstrăv cu maioneză de leurdă și usturoi copt
Ingrediente Păstrăv proaspăt 1 buc Păstrăv afumat 100 g Usturoi 100 g Praz 1 buc Pesmet 300 g Ulei floarea soarelui 300 ml Cartofi albi 200 g Lămâie 1 buc Ouă 5 buc Leurdă 4 leg Mărar 1 leg Muștar clasic 200 g Mod de preparare Filetăm păstrăvul și scoatem pielea, folosind tehnica explicată în
Read MoreCiteste mai mult