Ingrediente Făină 300 g Apă caldă 150 ml Praf de copt 1 linguriță Sare 1 linguriță Untură de porc 20 g O vânătă medie Usturoi 2 căței Ulei de măsline O roșie coaptă Două roșii Boia afumată Vin roșu Sare/ Piper Oțet Mod de preparare Pentru aluat Într-un bol se amestecă făină cu praful de
Read MoreCiteste mai mult
Tocăniță de porc cu ciuperci
Ingrediente Ceafă de porc 200 g Unt 70 g Usturoi 4 căței Morcov 1 buc Ceapă 1 buc Boia afumată Oțet/ Zahăr/ Boabe de muștar Cimbru proaspăt Ardei Kapia copt 1 buc Roșie coaptă 1 buc Vin roșu 1/2 pahar Ulei de măsline Ciuperci Gălbiori 100 g Piper și sare Untișor 1 leg Boabe de
Read MoreCiteste mai mult