TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

 

PREVEDERI GENERALE

Termeni și condiții generale (denumite în continuare “TCG”) stabilesc condițiile și specifică drepturile și obligațiile vânzătorului (distribuitor) și ale cumpărătorului (clientul), pentru comercializarea produselor prin intermediul magazinului on-line www.dordevin.ro

Vânzător și operator al operațiunilor online este ZALMOS CONSULTING S.R.L., Capital Social Vărsat 200 lei, cu sediul social în Str. Balantei, nr. 46, Sat Petresti, Corbeanca, Ilfov, înregistrată la Registrul Comerțului cu Nr. J23/4520/2022, având CUI: RO 36189122, având cont curent IBAN: RO76BTRLRONCRT0350788701, deschis la Banca Transilvania. Relația dintre părți este guvernată de Legea Română cu privire la protecția consumatorului (Legea 363/2007), legea comerțului electronic (Legea 365/2002) și Ordonanța de Urgență privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative(OUG nr. 34/2014).

 PRODUSELE COMERCIALIZATE ȘI PROCESAREA COMENZILOR

Dordevin.ro comercializează produse alcoolice persoanelor fizice având vârsta peste 18 ani, la data emiterii comenzii, precum și persoanelor juridice, cu aplicarea corespunzătoare a prezentelor TCG.

Pentru achiziționarea abonamentului lunar, este necesară înscrierea pe site, pe pagina dordevin.ro, cu introducerea tuturor datelor solicitate și furnizarea unei adrese de e-mail validă pentru confirmarea înscrierii. După completarea formularului de înscriere, clientul va primi un e-mail la adresa specificată în formularul de înscriere pentru a confirma înscrierea pe site.

Clientul are obligația să verifice cu atenție toate informațiile personale oferite și să își administreze atât contul creat pe dordevin.ro cât și abonamentul lunar achiziționat.

Abonamentul lunar poate fi achiziționat până la data de 20 ale lunii pentru a putea beneficia de livrarea din luna curentă. Toate achizițiile realizate după data de 20 ale lunii, vor fi considerate ca abonament pentru luna urmatoare.

Livrarea se face în ultima săptămână ale lunii. Detaliile legate de livrare vor fi transmise cu o zi înaintea livrării, electronic, la adresa de email cu care s-a creat contul.

După finalizarea comenzii veți primi un email automat de confirmare ce va cuprinde toate detaliile abonamentului achiziționat.

Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi.

Clientul poate pune pe pauză abonamentul până pe data de 15 ale lunii, pentru a nu primi produsele incluse și a nu fi taxat pentru acestea. Odată pus pe pauză, abonamentul este considerat ABONAMENT INACTIV. Numărul maxim de luni în care un abonament poate fi ținut inactiv de către Client este de 6 luni. În fiecare lună, deținătorul abonamentului inactiv va primi o comunicare electronică la adresa de email cu care și-a creat contul care va cere confirmarea prelungirii inactivității abonamentului sau activarea acestuia.

Dacă Clientul depășește perioada de 6 luni de abonament inactiv, dupa 3 comunicări de avertisment, abonamentul va fi anulat, iar contul Utilizatorului website-ului dordevin.ro va fi șters.

Clientul se poate DEZABONA de la pachetele lunare până în data de 15 ale lunii, pentru a nu primi produsele incluse și a nu fi taxat pentru acestea în luna curentă.

Clientul poate schimba adresa de livrare a produselor aferente abonamentului lunar. Aceasta va trebui modificată din contul utilizatorului până la data de 15 ale lunii curente abonamentului.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Plata se face exclusiv online prin procesatorul de plăți EuPlătesc.ro – www.euplatesc.ro

Factura fiscală va fi transmisă electronic la adresa de email furnizată de către client, atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.

Pe perioada activă a abonamentului, Clientul va fi facturat lunar, după retragerea automată a sumei aferente abonamentului lunar de către procesatorul de plăți.

PREȚURILE, PRODUSELE ȘI VALIDITATEA OFERTELOR

Toate prețurile sunt finale și includ TVA 19%. Prețurile sunt cele de la data achiziționării abonamentului.

Dacă prețul suferă eventuale modificări ulterioare, clientul va fi informat în cel mai scurt timp prin email pentru reconfirmarea abonamentului lunar.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne rezervăm dreptul de a ANULA comenzile ce conțin aceste produse/ servicii și de a anunța clienții în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Conform Cod Civil  Legea 287/2009 CAPITOLUL I Contractul de Vânzare, SECȚIUNEA 1, Dispoziții Generale Art. 1665 Prețul Fictiv și Prețul Derizoriu –

(1) Vânzarea este anulabilă atunci când prețul este stabilit fără intenția de a fi plătit.

(2) De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când prețul este într-atât de disproporționat față de valoarea bunului, încât este evident că părțile nu au dorit să consimtă la o vânzare.

PREȚUL TRANSPORTULUI

Produsele comandate se livrează oriunde în România. Transportul este asigurat prin intermediul unei firme de curierat rapid.

Livrarea produselor din pachetul inclus în abonamentul lunar este gratuită.

Societatea noastră nu își asumă nici o obligație dacă livrarea nu poate fi efectuată datorită informațiilor de livrare eronate, refuzului de primire din partea destinatarului sau dacă destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de către client.

IMPORTANT:  Dacă observați deprecierea coletelor, curierul va întocmi un proces-verbal de constatare a pagubelor și vom putea lua măsurile care se impun.

Sesizările privind coletul deteriorat, vor fi însoțite de poza făcută de Client și procesul verbal întocmit.

GARANȚII – Dor De Vin, politica de retur

Dordevin.ro comercializează prin magazinul său on-line numai produse alcoolice, în perfectă stare și în termenul de garanție oferit de producători și furnizori.

Calitatea produselor este garantată de către producătorii și/sau furnizorii acestora. Termenele de garanție ale produselor vor fi specificate în scris utilizatorului, prin email, în cazul solicitării acestora.

Vânzătorul nu este răspunzător de eventualele nemulțumiri legate de calitățile organoleptice specifice ale unui produs alimentar sau alcoolic, aflat în termen de garanție, responsabilitatea rețetei folosite revenind producătorului.

Neconformitățile rezultate din transportul sau utilizarea/instalarea în condiții necorespunzătoare, naturii perisabile a produsului nu pot fi reclamate și imputate vânzătorului.

Dordevin.ro se obligă să expedieze numai produse alimentare în perfectă stare de ambalare și păstrare și nu-și asumă responsabilitatea pentru daunele apărute în urma transportului.

DREPTUL DE RETURNARE

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor. Notificarea se face în scris, la adresa salut@dordevin.ro.

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (să aibă etichetele și ambalajul original, să nu fie folosite sau deteriorate; integritatea documentelor însoțitoare, împreună cu care vânzătorul a livrat produsul). Coletul trebuie să conțină și Formularul de Retur completat cu toate informațiile necesare. Formularul de Retur îl puteți solicita la adresa salut@dordevin.ro.

Costul de transport rezultat în cazul returnării produselor va fi achitat de către client. Transportul produselor pentru retur se realizează pe riscul cumpărătorului, până la momentul semnării recipisei de primire de către reprezentantul legal al vânzătorului pentru primirea produselor returnate.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzând, dar nelimitându-se la transportul produselor, achitate de către client, nu se rambursează.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data primirii produselor de către vânzător, cu respectarea cumulativă a condițiilor stabilite pentru retur.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

ZALMOS CONSULTING S.R.L. procesează și stochează date cu caracter personal în UE și este capabilă să demonstreze la orice moment conformitatea. Această Politică de confidențialitate respectă dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare „GDPR”).

Pentru mai multe detalii sau informații despre Politica de Confidențialitate a websiteului dordevin.ro, vă rugăm sa accesați următorul link.

COPYRIGHT

Conținutul acestui site, www.dordevin.ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date inclusiv alte tipuri de conținut, precum și modelele care poartă simbolul „©”, sunt protejate de legile și tratatele internaționale privind protecția dreptului de autor, precum și de alte legi și tratate privind proprietatea intelectuală. Folosirea fără acordul companiei ZALMOS CONSULTING SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Conținutul paginilor acestui website nu va fi copiat, reprodus, transferat, încărcat, publicat sau distribuit în orice mod, în totalitate sau parțial, fără acordul prealabil scris al proprietarului, cu excepția stocării pe computerul personal al utilizatorului și a tipăririi de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal.

Logo-urile care apar pe acest website sunt proprietatea ZALMOS CONSULTING SRL. Logo-urile și informațiile nu pot fi utilizate pe orice alt site, diferit de acest website, fără acordul prealabil al proprietarului, acordat în scris.

Sesizările cu privire la încălcarea drepturilor de autor pot fi trimise la adresa de e-mail: salut@dordevin.ro

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Website-ul dordevin.ro utilizează cookie-uri sau tehnologii similare pentru a asigura cea mai bună experiență utilizatorilor și pentru a analiza trenduri, administra website-ul, urmări utilizarea de către client în cadrul website-ului și pentru a colecta informații demografice despre baza de utilizatori ca și întreg.

Cookie-urile sunt mici fișiere text care sunt plasate pe dispozitivul clientului pentru a urmări modul de utilizare și a înregistra preferințele. Cookie-urile noastre nu conțin informații care pot identifica persoane. Colectăm anumite informații automatizat prin utilizarea cookie-urilor și tehnologiilor de urmărire cum ar fi adrese Internet Protocol (IP), tip de browser, Furnizor Internet (Internet Service Provider – ISP), referințe/ieșiri pagini, paginile vizualizate pe site-ul nostru (ex. pagini HTML, grafice), sistem de operare, data/ora și/sau seria de click-uri pentru a analiza trendul ca ansamblu și a administra site-ul.

Utilizatorii site-ului pot controla folosirea cookie-urilor la nivelul browser-ului, dar dacă utilizatorul decide să dezactiveze cookie-urile, această acțiune va determina o limitare a anumitor caracteristici și funcții în website-ul și serviciile noastre.

LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată competente din România.

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe dordevin.ro si care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 15 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemei, de către utilizator. Sesizarea va fi trimisă prin e-mail la adresa salut@dordevin.ro.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor, alternativ, agreat de ambele părți.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului dordevin.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

FRAUDA

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.dordevin.ro, sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul, va fi considerată o tentativă de fraudare și va conduce la cercetare penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

DISPOZIȚII FINALE

Prezentul document stabilește condițiile de vânzare-cumpărare de produse, prin intermediul site-ului dordevin.ro, inclusiv termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor și condițiilor prezentate în acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator și achiziționarea produselor din gama oferită pe site, presupun implicit acceptarea tacită și fără rezerve a acestor termeni și condiții, cu toate consecințele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele și informațiile despre acestea și despre magazin, precum și de a crea un cont care să servească la achiziționarea produselor dorite. Utilizarea site-ului în alte scopuri decât cele menționate este interzisă.

ZALMOS CONSULTING S.R.L. poate aduce în orice moment modificări asupra conținutului site-ului dordevin.ro, modificări de structură și accesibilitate, poate sista furnizarea informațiilor pe site, fără a necesita un acord prealabil și fără a acorda vreo notificare către utilizatori sau către terțe persoane.

În momentul efectuării unei comenzi on line, Clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus.

Ultima actualizare 14.12.2021