Luna decembrie

Abonament Premium

Red King Legend

Crama: Ferdi

An: 2020

Soi: Cabernet Sauvignon

S-au produs doar 1260 de sticle. Un Cabernet Sauvignon maturat 18 luni în baricuri, complex, expresiv, cu arome puternice, de la una dintre cele mai mici crame din România.

Amurg

Crama: Jugrestan

An: 2020

Soi: Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot

O cramă pentru care și ”boutique” este prea mult. Strugurii culeși manual după fazele lunii și s-au produs 300 de sticle de vin.

Spumant Alb Brut

Crama: Novak

An: 2020

Soi: Pinot Gris, Pinot Noir, Chardonnay, Rkațiteli

Un spumant suav, proaspăt și armonios. Un cupaj interesant între trei soiuri franțuzești și un soi georgian, care are o efervescență fină și persistentă. S-au produs un total de 2500 de sticle.

Crama: Pivnițele Theodoros

An: 2020

Soi: Fetească Neagră, Negru de Drăgășani, Novac

Cuvântul Theodoros provine din limba greacă și înseamnă dar de la Dumnezeu. Vinul însuși este un dar, iar grecii antici spuneau că vinul este băutura zeilor. Iar acest vin nu face altceva decât să confirme cele spuse.

Abonament Standard

Mirabilis Machina

Crama: Beciul Domnesc

An: 2018

Soi: Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră

Strugurii de Fetească Neagră au fost culeși de ”La Schit”, iar cei de Cabernet Sauvignon de pe ”Colina Mănăstirii” din zona Hușului, iar rezultatul este acest vin complex, care ne întâmpină cu cu note de piele, condimente și fructe negre.

Floricica

Crama: Novak

An: 2021

Soi: Floricica

Un vin care impresionează prin arome, dintr-un soi relativ nou, creat la Institutul Național de Viticultură și Vinificație din Republica Moldova și omologat în anul 2007.

Le Reve

Crama: Mennini

An: 2019

Soi: Negru de Drăgășani

Negru de Drăgășani, omologat în 1993, a fost obținut din soiurile Negru vârtos și Saperavi. Un vin intens și persistent, obținut din struguri recoltați manual.

ANNO

Crama: Licorna Winehouse

An: 2018

Soi: Merlot

Acest vin reprezintă îmbinarea fericită a tehnologiei aplicate și a factorilor climatici potriviți caracteristici anului 2017. Un vin catifelat, echilibrat, complex și exploziv.

Luna noiembrie

Abonament Premium

Pătrar

Crama: Domeniul Bogdan

An: 2019

Soi: Riesling

Un Rielsing maturat 10 luni în barrique de stejar francez și învechit 6 luni în sticlă, a fost în PREMIERĂ pentru abonații Premium, de la singura cramă din România care produce vinuri Biodinamice. Deci: un vin Biodinamic.

Private Selection

Crama: Liliac

An: 2020

Soi: Sauvignon Blanc

Un vin fermecător atât în culoare cât și în arome. Intens, cu un gust persistent de fructe cu tonuri de fum. O călătorie aromatică complexă, cu note secundare cremoase, de vanilie.

Fetească Neagră Barrique

Crama: Strunga

An: 2020

Soi: Fetească Neagră

Recunoscut ca emblemă națională a viilor românești, Feteasca Neagră, soi originar din Moldova, se simte acasă în zona Iașului. Un vin elegant, proaspăt, cu o explozie de fructe în arome, un vin care te face să apreciezi din ce în ce mai mult acest soi de referință pentru noi.

Scena

Crama: Javgur

An: 2019

Soi: Merlot

Medalie de aur “Berliner Wine Trophy 2022, Germania”. Un Merlot care ne încântă cu complexitatea aromelor sale, intens.

Abonament Standard

Artisan

Crama: Aurelia Vișinescu

An: 2018

Soi: Fetească Neagră

Un vin care transmite povestea ”Doamnei Fetească Neagră”- cum mai este supranumită Aurelia Vișinescu, creatoarea vinului. Elegant, rafinat, cu un gust mătăsos, dar și complex în același timp.

Fetească Albă

Crama: Gramma

An: 2021

Soi: Fetească Albă

Cunoscută în popor și sub denumirea de Poama Fetei, acest soi și-a găsit locul în viile de la Iași, de unde vine și acest vin delicat, echilibrat și generos în arome și gust.

Negru Împărat

Crama: Miniș Terrios

An: 2017

Soi: Cabernet Sauvignon, Merlot

Un vin cu personalitate, într-un asamblaj clasic de Bordeaux, maturat 14 luni în baricuri, care se impune de la prima adulmecare. Corpolent, onctuos, sobru – un Negru Împărat.

Tămâioasă Românească

Crama: 7Arts

An: 2020

Soi: Tămâioasă Românească

La acest vin totul este artă, de la eticheta care reprezintă pictura artistei Angela Szabo, până la licoarea din sticlă. Un vin cu note intense de și complexe, pe care numai o Tămâioasă Românească le poate oferi.

Luna octombrie

Abonament Premium

Endemic Blend

Crama: Divus Winery

An: 2019

Soi: Rară Neagră, Fetească Neagră

Un cupaj excelent dintre două ”Negre” produs într-o cantitate de 2800 de sticle.

Vinoteca

Crama: Beciul Domnesc

An: 2001

Soi: Tămâioasă Românească

Un vin din vinoteca cramei, maturat în budane de lemn și învechit în sticlă timp de 15 ani. Vinul este dulce, versatil și poate acompania mâncăruri sofisticate de la aperitive la desert.

Millesime

Crama: Casa de Vinuri Cotnari

An: 2016

Soi: Frâncușă

Frâncușă – Țârțără în varianta populară străveche, se afirmă într-un spumant proaspăt și echilibrat, cu un perlaj fin, fermentat natural prin metoda tradițională în sticlă și maturat pe drojdii 61 de luni, doar 4877 de sticle.

Bad Boys

Crama: Carpe Diem

An: 2017

Soi: Saperavi, Fetească Neagră

Un vin complex, maturat 12 luni în barrique din stejar nou francez.

Abonament Standard

Maestoso

Crama: Dealul Dorului

An: 2014

Soi: Merlot

Un vin nefiltrat cu arome elegante, de la o crama mică de pe Dealurile Silagiului.

Cuvee Rouge

Crama: Enoteria Platon

An: 2019

Soi: Fetească Neagră, Saperavi, Rară Neagră

Un mix interesant în care Saperavi lasă cele două ”Negre” să-și facă dansul, iar el intervine la sfârșit cu notele sale condimentate. Cele 6 luni de maturare în butoi se fac prezente, dar foarte subtil, așa încât să completeze jocul celor trei soiuri.

Abstract

Crama: Trantu

An: 2021

Soi: Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră

Cred că îți dorești să mai fie vară, de aceea, pentru acest sfârșit de vară prelungit, am vrut să vă încânt cu acest rose – premiat cu medalie de Argint la ”Le Mondial du Rose” .

Vipelin

Crama: Pietro Vinar

An: 2021

Cred că vinul pelin ar trebui sa fie declarat ”Brand de țară”. Deși nu avem mulți producători, dar din câte vinuri am degustat eu, acesta este cel mai bun.

Luna septembrie

Abonament Premium

Sandridge

Crama: Dagon Estate

An: 2018

Soi: Fetească Neagră

666 de sticle – dar să nu ne sperie 😊. Vinul este ”divin”. Fermentat natural și maturat timp de 2 ani în butoaie de stajar românesc, acest vin ne poate reprezenta cu mândrie oriunde în lumea asta.

Bolero

Crama: Pietro Vinar

An: 2020

Soi: Merlot

Un Merlot intens în culoare, arome și gust. Maturat timp de 14 luni in barrique de stejar. Un vin pe care nu-l găsești în comerț. Disponibil doar pentru prietenii Pietro Vinar și abonații Dor de Vin.

Amurg

Crama: I`m Winery

An: 2019

Soi: Fetească Albă

Un spumant obținut din Fetească Albă prin metoda tradițională, de la o cramă boutique din Republica Moldova.

Fume Blanc

Crama: Fautor

An: 2019

Soi: Sauvignon Blanc

Un Sauvignon Blanc complex, maturat 6 luni în butoaie de stejar. Predecesorii săi, 2015 și 2016 au luat 90 de puncte Parker.

Abonament Standard

Pelerin

Crama: Domeniul Drăgași

An: 2016

Soi: Cabernet Franc

Un Cabernet Franc, care a fost învechit 30 de luni în butoaie din stejar. Un vin complex, cu o personalitate aparte, de la o cramă care își spune povestea prin intermediul puținelor vinuri pe care le produce.

Viorica

Crama: Atu Winery

An: 2019

Soi: Viorica

Viorica – soi din republica Moldova cultivat din 1969. Un vin proaspăt, de vară, parfumat și echilibrat.

Secrets

Crama: Pandora

An: 2021

Soi: Aligote

Un vin obținut din struguri culeși manual dintr-o viță de vie în vârstă de 45 de ani, de la o cramă de familie, dintr-o zonă cu o bogată istorie în viticultură.

Vivienne Cuvee

Crama: Fautor

An: 2021

Soi: Syrah, Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot, Fetească Neagră

Este o creație magistrală a cramei Fautor, care spune povestea a cinci soiuri, ce se regăsesc în acest cupaj rose.

Luna august

Abonament Premium

Scena

Crama: Vinăria Javgur

An: 2019

Soi: Pinot Noir

Medalie de aur “Berliner Wine Trophy 2021, Germania” și “Sélections Mondiales des Vins Canada 2021”. Un Pinot Noir care ne încântă cu complexitatea aromelor sale.

Primordial

Crama: Domeniul Bogdan

An: 2021

Soi: Chardonnay

Un vin organic, creat cu pasiunea lui Philippe Cambie, una dintre cele mai proeminente personalităţi ale celebrei regiuni Chateauneuf-du-Pape, semnatar a nu mai puţin de 15 vinuri apreciate cu 100 de puncte Parker.

Chairman’s Reserve Cuvee Roumaine

Crama: The Iconic Estate

An: 2013

Soi: Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Merlot

Are ceva pios și elegant, un vin care inspiră încredere și care se potrivește la o discuție între prieteni, alături de un platou de brânzeturi maturate sau după o masă cu mâncăruri complexe din carne roșie, condimentată.

Mied Premium Elixir

Crama: Șapte Vinuri

An: 2021

Soi: Miere

Miedul este produs din miere de salcâm și miere polifloră. Are o culoare cristalină și un buchet plin de arome florale, cu nuanțe de propolis, ceară și miere.

Abonament Standard

Muscat Ottonel

Crama: Gramofon Wine

An: 2019

Soi: Mușcat Ottonel

”Gramofon Wine este vin, este armonie”. Un Muscat Ottonel expresiv, aromat și răcoritor. Perfect pentru zilele caniculare de vară.

Rezerva

Crama: Aramic

An: 2017

Soi: Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră

Un cupaj obținut prin măiestria vinificatorului Adalbert Marton, din Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră; expresiv, intens și elegant.

C’est Soir

Crama: Hermeziu

An: 2020

Soi: Busuioacă de Bohotin

Busuioacă de Bohotin – un soi reprezentativ pentru Dealurile Moldovei, iar la Hermeziu au știut să facă din el un vin care să ne răcorească vara aceasta.

ISSA Charm

Crama: La Salina

Soi: Chardonnay

Un spumant cu rădăcini românești și coloană perlată italienească. Prima fermentație în Transilvania - zona de obârșie a strugurilor -, a doua în Valdobbiadene. Vinificator Foss Marai.

Luna iulie

Abonament Premium

Castel Sofia

Crama: Maxi Marc

An: 2019

Soi: Chardonnay

Acest vin a fost Avanpremieră pentru abonații Dor de Vin. Un Chardonnay fin, vinificat în barrique din stejar românesc și maturat în butoaie din stejar românesc timp de 12 luni.

Vise

Crama: Agape

An: 2020

Soi: Sauvignon Blanc

Un Sauvignon Blanc fermentat spontan, sub semnătura lui Adalbert Marton. Este un vin care întruchipează conceptul Agape artă & natură - apropierea oamenilor de artă, dar și de natură, prin prisma vinurilor.

Don Pelerin

Crama: Domeniul Drăgași

An: 2016

Soi: Cabernet Franc

Un Cabernet Franc, care a fost învechit 3 ani în budane și baricuri din stejar. Un vin complex, cu o personalitate aparte, de la o cramă care își spune povestea prin intermediul puținelor vinuri pe care le produce.

ANNO 5 Penumbra

Crama: Licorna Winehouse

An: 2017

Soi: Cabernet Sauvignon

Acest vin a fost in în Avanpremieră, semnat de „Mister Fetească Neagră”, oenologul Gabi Lăcureanu. Este un vin de adăugat la colecția personală, pentru ocazii speciale sau la învechit. ANNO 5 are un potențial de învechire de minim 10 ani.

Abonament Standard

Piatra Neagră

Crama: Chateau Cojușna

An: 2017

Soi: Cabernet Sauvignon, Merlot, Saperavi

Sobru și fin, elegant și rotund. Un vin maturat 18 luni în barrique-uri, care nu se lasă descoperit foarte ușor.

Pelerin Ramato

Crama: Domeniul Drăgași

An: 2020

Soi: Pinot Gris

Un vin discret la început, dar care își arată adevăratul potențial în pahar. Un vin rose opținut din struguri de Pinot Gris.

Nativus

Crama: Domeniile Averești

An: 2020

Soi: Zghihară de Huși

Mineral, proaspăt, vioi și răcoritor. Perfect pentru sezonul de vară.

Ataman Cuvee Alb

Crama: Hamangia

An: 2020

Soi: Muscat Ottonel, Pinot Gris, Riesling Italian

Un cupaj alb proaspăt și savuros, perfect pentru preparatele native de la malul mării.

Luna iunie

Abonament Premium

Epopee 03

Crama: Catleya

An: 2020

Soi: Fetească Regală

Acest vin este la a 3-a ediție. Dar nu este motivul principal pentru care l-am ales. Ce m-a determinat pe mine este, ce a putut să facă un enolog francez cu un soi românesc 🙂

Carassia Blanc de Blancs

Crama: Carastelec

An: 2022

Soi: Chardonnay

Un spumant obținut din struguri de Chardonnay 100%, prin metoda tradițională Champenoise.

Smerenie

Crama: Oprisor

An: 2019

Soi: Shiraz, Pinot Noir, Dornfelder

Este creația lui Liviu Grigorică, un tribut adus sufletului nemuritor și credinței, un Icon al vinului românesc. Complex, intens și echilibrat, cu un mare potențial de învechire.

Saperavi

Crama: Novak

An: 2017

Soi: Saperavi

Unul dintre cele mai bune vinuri din Saperavi din Republica Moldova. Saperavi – unul dintre cele mai vechi soiuri de struguri, cu origini în Caucaz, Georgia.

Abonament Standard

Nori

Crama: Strunga

An: 2020

Soi: Tămâioasă Românească

Să deschidem sezonul de vară cu acest vin, care se pare că va fi unul din hiturile acestui sezon estival.

Aurore

Crama: Fautor

An: 2020

Soi: Albarino, Sauvignon Blanc

O licoare de la cea mai premiată cramă din Republica Moldova. Un cupaj realizat din Albarino 55% și Sauvignon Blanc 45%.

Via Marchizului

Crama: Viile Metamorfosis

An: 2020

Soi: Negru de Drăgășani

Un vin tribut pentru Marchizul Antinori, este manifestul îndrăznelii și priceperii enologului.

Trois Amis

Crama: La Migdali

An: 2017

Soi: Fetească Neagră, Shiraz, Cabernet Franc

Un vin de semnătură, intens și echilibrat. Primul – este un vin concept, creat prin colaborarea cramei Gîrboiu cu inițiatorii proiectului, pasionați de vin.

Luna mai

Abonament Premium

Primul

Crama: Gîrboiu

An: 2019

Soi: Fetească Neagră, Syrah, Cabernet Sauvignon

Un vin de semnătură, intens și echilibrat. Primul – este un vin concept, creat prin colaborarea cramei Gîrboiu cu inițiatorii proiectului, pasionați de vin.

Bariqque

Crama: Dradara

An: 2018

Soi: Fetească Regală

PREMIERĂ doar pentru abonații Dor de Vin - Fetească Regală maturată în butoaie de stejar timp de 18 luni, nefiltrată, ediție limitată de 200 de sticle.

Navicella Orange

Crama: Jelna

An: 2020

Soi: Fetească Regală, Fetească Albă, Sauvignon Blanc

O PREMIERĂ, care va apărea pe piață abia peste câteva săptămâni. Deși este un vin orange, nu prezintă notele oxidative specifice acestui tip de vin, lucru care-l face pe gustul unui public mai larg.

La Stejari

Crama: Recaș

An: 2018

Soi: Cabernet Sauvignon

PREMIERĂ. Cabernet Sauvignon în stil Recaș – ușor, cu foarte puțin lemn prezent în aromă și accent pe notele fructate. Este un vin tânăr, dar cu potențial de învechire de peste 10 ani.

Abonament Standard

Vigneron

Crama: Domeniile Franco-Române

An: 2018

Soi: Pinot Noir

Un Pinot Noir cu taninuri încă puternice pe care învechirea la sticlă nu le-a îmblânzit total. Puternic, bărbătesc, uşor de asociat cu diverse tipuri de carne roşie.

Barrique

Crama: Dradara

An: 2018

Soi: Fetească Regală

PREMIERĂ doar pentru abonații Dor de Vin - Fetească Regală maturată în butoaie de stejar timp de 18 luni, nefiltrată, ediție limitată de 200 de sticle.

Traminer

Crama: Mihai Sava

An: 2020

Soi: Traminer

Un vin sec cu note parfumate, în ediție limitată de la o cramă boutique din Republica Moldova.

Primul

Crama: Gîrboiu

An: 2019

Soi: Fetească Neagră, Syrah, Cabernet Sauvignon

Un vin de semnătură, intens și echilibrat. Primul – este un vin concept, creat prin colaborarea cramei Gîrboiu cu inițiatorii proiectului, pasionați de vin.

Luna aprilie

Abonament Premium

Mister S. Rezerva

Crama: Ferdi

An: 2019

Soi: Shiraz

O PREMIERĂ în ediție limitată – doar 810 sticle – de la cea mai mică cramă din România. Mister S. este un vin experiență, maturat 22 de luni în butoaie de stejar.

Signature

Crama: Domeniile Săhăteni

An: 2016

Soi: Fetească Neagră

În Premieră, lansat cu câteva zile înainte, acest vin vine ca o încununare a tuturor lecțiilor pe care le-a învățat Aurelia Vișinescu, supranumită și ”Doamna Fetească Neagră”

Wine Deco

Crama: Velvet Winery

An: 2020

Soi: Chardonnay

Un Chardonnay caracterizat prin eleganță și complexitate, în care aromele exotice sunt completate de savoarea vanilată a stejarului franțuzesc, obținută prin maturare timp de 6 luni în barrique.

Crâmpoșie Selecționată

Crama: Cepari

An: 2020

Soi: Crâmpoșie Selecționată

O interpretare elegantă și ușoară a acestui soi autohton, creat cu respect față de tradiție, chiar în locul ei de origine, Cepari-Cârlogani.

Abonament Standard

Tămâioasă Românească

Crama: 7ARTS

An: 2019

Soi: Tămâioasă Românească

Vinificată în sec din struguri culeși târziu, acestă Tămâioasă cu arome dulci, ușor migdalate, face cinste obârșiei sale, ca sortiment tradițional din Dealurile Olteniei.

Amadoc

Crama: Thesaurus Wines

An: 2019

Soi: Pinot Noir

Un vin născut pe Dealurile Silagiului, care combină pasiunea și experiența a doi vinificatori excelenți - Paul Huiet și David Colin Lockley.

Reveria

Crama: Strunga Winery

An: 2020

Soi: Fetească Neagră

Predecesorul lui, din 2019, a fost premiat cu medalie de aur la Vinarium 2020. Este un rose din categoria rose-urilor românești foarte bune.

Merlot, Rară Neagră

Crama: Larga Valley

An: 2018

Soi: Merlot, Rară Neagră

Un vin tipic ca și structură pentru vinurile din Republica Moldova. Intens în arome și gust, fructat, mult fruct cu note care se împletesc cu cele de tutun.

Luna martie

Abonament Premium

FN 14

Crama: 1000 de Chipuri

An: 2019

Soi: Fetească Neagră

Considerat unul dintre cele mai bune vinuri românești din Fetească Neagră, cu o amplitudine și persosnalitate deosebită.

Composition Alb

Crama: DOMAINE DUMETRIER

An: 2018

Soi: Sauvignon Blanc, Semillon

Un asamblaj clasic Bordeaux, ce conține un soi francez neobișnuit pentru România. Vinul provine din vii certificate ecologic și este creat de tânăra Aurelia Badiur, absolventă a școlii franțuzești și un oenolog de urmărit în viitor.

Red Blend

Crama: Te Wa

An: 2018

Soi: Cabernet Sauvignon, Merlot, Saperavi

Un vin cu trăsături nobile, maturat 24 de luni în butoaie de stejar francez, românesc și american, într-un total de 2400 de sticle.

Avatar

Crama: Dagon Estate

An: 2020

Soi: Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Riesling Italian

O AVANPREMIERĂ strălucitoare, crocantă și vioaie care promite să fie hitul verii la categoria de vinuri albe.

Abonament Standard

Avatar

Crama: Dagon Estate

An: 2020

Soi: Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Riesling Italian

O AVANPREMIERĂ strălucitoare, crocantă și vioaie care promite să fie hitul verii la categoria de vinuri albe.

Aurore

Crama: Fautor

An: 2018

Soi: Rară Neagră

Unii îi spun Rară Neagră, alții Băbească Neagră. Acest soi este desprins din istorie și legendă încă din timpurile geto-dacice, iar în popor se zice că acest vin se poate bea și dimineața pentru putere.

Stonewine Furmint

Crama: Balla Geza

An: 2019

Soi: Furmint

Un vin experiență. Nu mai găsești acest soi în alte zone ale țării, fiind cultivat doar pe solurile stâncoase ale podgoriei Miniș. Dar, complexitatea profilului aromatic este ceea ce îl recomandă cu adevărat.

Fetească Neagră

Crama: 1000 de Chipuri

An: 2018

Soi: Fetească Neagră

Acest vin exprimă autencitatea soiului Fetească Neagră, iar cele 6 luni de maturare în bariqque îl face catifelat și expresiv.

Luna februarie

Abonament Premium

Barrique

Crama: Villa Veche

An: 2020

Soi: Cabernet Sauvignon

Un vin artizanal de la o cramă ”surpriză” – o descoperire interesantă pentru mine. Un Cabernet Sauvignon care nu poate fi trecut cu vederea.

Upgrape

Crama: Thesaurus Wines

An: 2016

Soi: Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Este un vin îndrăzneț cu o corpolență mare, cu arome și structură complexe și bine integrate. Născut pe Dealurile Silagiului, care combină pasiunea și experiența a doi vinificatori excelenți - Paul Huiet și David Colin Lockley.

NOIAN

Crama: Jugrestan

An: 2019

Soi: Merlot

O cramă pentru care și ”boutique” este prea mult. Când ai mai puțin de un hectar de viță-de-vie, vrei să faci cu adevărat ceva special. Te apuci de viticultură tradițională. Culegi strugurii manual după fazele lunii și produci 300 de sticle de vin.

The Governor

Crama: Castel MIMI

An: 2018

Soi: Chardonnay, Riesling

Un vin în ediție limitată, odă ultimului guvernator al Basarabiei, Constantin Mimi – cel care a construit acest monument architectural, inspirat de marele chateau-ri din Franța – Castelul MIMI.

Abonament Standard

Signature

Crama: Agrici Wine

An: 2018

Soi: Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră

Un cupaj din struguri culeși manual, din vii care au peste 25 de ani, care transmite un buchet complex de arome și gust. Un vin artizanal din categoria vinurilor bune din Republica Moldova.

ANNO

Crama: Licorna Winehouse

An: 2019

Soi: Sauvignon Blanc

Acest Sauvignon Blanc a fost baricat timp de 4 luni în lemn franțuzesc și are un potențial mare de dezvoltare în sticlă. Un vin semnat de Gabi Lăcureanu, delicat, elegant și echilibrat.

Special Vintage

Crama: Villa Veche

An: 2020

Soi: Merlot

Un Merlot care se vrea în liga profesionistă și reușește. Deși, alcoolul este de 17% VOL, este integrat și echilibrat. Este complex, cu mult fruct dulce și note lemnoase.

Crâmpoșie Selecționată

Crama: Bauer

An: 2020

Soi: Crâmpoșie Selecționată

Un vin demidulce, o interpretare elegantă și ușoară a acestui soi vechi de peste 2000 de ani, considerat foarte mult timp un soi fără potential real de a devein un soi nobil.

Luna ianuarie

Abonament Premium

Demeter

Crama: Vinaltus

An: 2020

Soi: Fetească Regală, Fetească Albă, Sauvignon Blanc

Un nou vin născut din măiestria lui Iustin Urucu, creatorul vinurilor Soare, Prince Matei, Prince Mircea, Sirena Dunării sau UniQ.

J.O.H.A.N.N.A

Crama: Bauer

An: Degorjare 06.12.2020

Soi: Fetească Regală

Obținut prin metodă tradițională, din Fetească Regală provenită dintr-o viță de vie veche de 40 de ani. Ediție limitată de 1500 de sticle.

Epopee 05

Crama: Catleya

An: 2018

Soi: Cabernet Franc

Istoria cramei, legată de Corcova, Belle Epoque, prințul Anton Bibescu și Proust, a fost inspirația pentru eticheta acestui vin.

Mocrea

Crama: Dradara

An: 2019

Soi: Fetească Neagră

Vinul a fost o premieră pentru abonații Dor de Vin de la una dintre cele mai tinere crame din țară.

Abonament Standard

Freamăt

Crama: Catleya

An: 2021

Soi: Syrah, Cabernet Franc

Acest roze a fost o avanpremieră! Vinul a fost îmbuteliat cu trei săptămâni înainte de a fi trimis abonațiolor Dor de Vin.

Cuvee Celest

Crama: Villa Vinea

An: 2017

Soi: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Un vin gastronomic, pentru iubitorii de spumante Vintage. Fermentat şi maturat 3 ani în sticlă, vinul a obținut o aciditate vibrantă cu un perlaj fin și gust amplu.

Jar

Crama: Dagon Clan

An: 2018

Soi: Fetească Neagră, Pinot Noir

Acest vin a fost o Avanpremieră, de care abonații Dor de Vin s-au bucurat de sărbătorile de iarnă. Strugurii de Fetească Neagră au fost culeși dintr-o vie veche de 45 de ani.

Abstract Roșu

Crama: Trantu

An: 2018

Soi: Cabernet Sauvignon, Merlot, Fetească Neagră

Un roșu din cele mai populare trei soiuri din România, maturate separat timp de 18 luni și cupajate într-un vin elegant și complex.